Višňový tabák

Hutná síla tabáku v kombinaci se sladkokyselou chutí vyzrálých višní tvoří skvělou kompozici pro váš každodenní nejen MTL vape. Pokud se neobejdete bez výraznější chuti a rádi si ji něčím ozvláštníte, pak je pro vás višňový tabák fantastická a jediněčná volba. Tato příchuť navozuje pocit lehkého osvěžení v podobě vyzrálých višní, které příjemně dokreslují tabákový liquid jako celek a vyvolávají pocit domácího prostředí. Lehké štípání na zadní části jazyka je způsobeno mírnou kyselostí již zmíněných višní.

Liquid je určen pro milovníky výraznějších chutí, které jsou komplexní, ale přitom zajímavé ve své unikátní jednoduchosti.

Višňový tabák má jak ve světě klasického pokouření, tak i ve světě vapingu, obrovskou základnu milovníků i hejterů právě pro svou nezvyklou chuť, která kombinuje hořký tabák a mírně kyselou zralou višeň. Bez debaty je tohle styl liquidu, který se dá velmi lehko zkazit chemickou višní, tomu jsme se snažili co nejvíce vyhnout a tak receptura prošla několikrát úpravou, až do nynější fáze, kdy obě příchutě tvoří propojený celek, který si po pár vyzkoušeních ani nebudete chtít představit jinak!

Višňový tabák se řadí mezi prémiové příchutě díky volbě velmi kvalitních přísad a sofistikovanému spojení elegance tabáku a smyslnosti dozrálé višně. Pro každého, kdo ocení vytříbenost a harmonii tohoto spojení.

Důležité:

Doporučené dávkování: Shake and Vape – doplnit bázi
Doporučená doba zrání: bez potřeby zrání
Objem: 20ml (plastová lahvička 60ml s kapátkem)

 

Zakoupit tento SaV můžete u Eliquidshop.cz , který má na starosti výhradní distribuci:

EAN: 0751784457374